Tijgers en andere dieren lezen voor op Kindcentrum Oranje-Nassau

25 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Tijgers en andere dieren lezen voor op Kindcentrum Oranje-Nassau

PAPENDRECHT - Op woensdag 24 januari gingen op  de Nationale Voorleesdagen van start. Omdat dit Kindcentrum een leesschool is wordt er aan lezen en voorlezen  veel aandacht besteed.

Deze ochtend werden de peuters tot en met de leerlingen van groep 8 voorgelezen door 'Leesbeesten'. Dit gebeurde bijvoorbeeld door een tijger, een muis, een T-Rex of een beer. De dieren hadden spannende, grappige en mooie boeken meegnomen waar de kinderen ademloos naar luisterden.

Natuurlijk had een van de dieren ook het themaboek 'Ssst! De tijger slaapt' voor de kleuters meegenomen om voor te lezen. Want voorlezen maakt van kleintjes grote lezers.

Bron foto: Kindcentrum Oranje-Nassau

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.