Inloopbijeenkomst verkoop zeven bouwkavels Tiendzone

24 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Inloopbijeenkomst verkoop zeven bouwkavels Tiendzone

PAPENDRECHT - Binnenkort start de verkoop van zeven vrije kavels in de Tiendzone. Voor belangstellenden organiseert de gemeente Papendrecht een inloopbijeenkomst. Deze vindt plaats op woensdag 7 februari tussen 17.00 en 18.30 uur in het gemeentehuis Papendrecht, Markt 22. U kunt binnen deze tijden binnenlopen op het door u gewenste tijdstip. U kunt doorlopen naar de ruimte op de 1e verdieping van het gemeentehuis.

Tijdens de bijeenkomst kunt u zich laten informeren over de kavels, de vereiste beeldkwaliteit, de biedingsprocedure en de inschrijfvoorwaarden. Na afloop krijgt u een brochure en overige bijbehorende stukken mee zodat u alles nog eens rustig kunt bekijken.

Deze documenten zijn ook vanaf 6 februari te downloaden via deze website.

De verkoop van de kavels vindt plaats via een biedingsprocedure, waarvoor gesloten biedingen bij de notaris dienen te worden uitgebracht. De volgorde van binnenkomst is niet bepalend. U kunt vanaf 7 februari tot en met 21 maart 17.00 uur een bieding bij de notaris uitbrengen. De vervolgstappen na het uitbrengen van een bieding worden beschreven in de hierboven genoemde documenten.

Op 4 april worden in een besloten zitting de biedingen door de notaris geopend.

Wilt u zich aanmelden voor de inloopbijeenkomst? Stuur dan een mail naar mevrouw C. van der Vlies,c.vander.vlies@papendrecht.nl onder vermelding van het aantal personen.
Ook als u na de inloopbijeenkomst en het doornemen van de brochure en bijlagen nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met mevrouw C. van der Vlies. Wij zullen dan uw vragen op zo kort mogelijke termijn beantwoorden.

Klik hier voor het bijlagenboek van het bestemmingsplan van de zeven bouwkavels in de Tiendzone

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.