Burgemeester Moerkerke en wethouder van Eekelen op de koffie bij Veth Propulsion

24 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Moerkerke en wethouder van Eekelen op de koffie bij Veth Propulsion

PAPENDRECHT - Veth Propulsion bestaat al bijna 70 jaar en is een echt familiebedrijf. Sinds 2016 zijn zij gevestigd aan het Nanengat (bedrijventerrein Oosteind). Onder aanvoering van Erik Veth is Veth Propulsion uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 160 medewerkers. 'Onze medewerkers maken het verschil en zijn er trots op om te werken voor Veth Propulsion'.  In de fabriek worden – naar eigen ontwerp - roerpropellers, boegschroeven en generatorsets gemaakt. Ook service en reparatie vinden onder andere aan het Nanengat plaats. De klanten zijn scheepseigenaren, scheepswerven, engineeringbureaus, afbouwers, buitenlandse agenten, makelaars en tussenpersonen uit de maritieme sector.

Al met al is wederom een prachtig en boeiend bedrijf bezocht, waar de gemeente Papendrecht trots op is. 'Veth Propulsion is een bijzonder bedrijf. Zij spelen al lange tijd een grote rol op de internationale maritieme markt als het gaat om het bedenken en installeren van innovatieve systemen', aldus burgemeester Moerkerke en wethouder Van Eekelen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.