100-jarige Mevrouw Levisson-de Koning in het zonnetje gezet

22 januari 2018 door Hennie van der Zouw
100-jarige Mevrouw Levisson-de Koning in het zonnetje gezet

PAPENDRECHT - Mevrouw Levisson-de Koning is vorige week twee keer in het zonnetje gezet door de gemeente omdat zij maandag 8 januari 2018 100 jaar is geworden.

Burgemeester Moerkerke bezocht mevrouw in haar woning op de Schooldwarsstraat, waar zij nog altijd zelfstandig woont. Hij feliciteerde haar met de bijzondere leeftijd en overhandigde, namens de gemeente, een heerlijke taart.

Ondanks de hoge leeftijd heeft mevrouw nog een uitzonderlijke conditie. Zij zwemt wekelijks met een vast clubje senioren bij Sportcentrum Papendrecht. Ook hier werd zij, net als 5 jaar geleden, verrast met een mooie bos bloemen door wethouder Kees Koppenol.

Bron foto's: Gemeente Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.