Foto expositie ‘Jong In Papendrecht’

18 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Foto expositie ‘Jong In Papendrecht’

PAPENDRECHT - Zaterdag 13 Januari vond bij het Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht de foto expositie ‘Jong In Papendrecht’ plaats. De expositie werd onder veel belangstelling geopend door de wethouder Jeugd, Joke Reuwer. Ook zij was erg onder de indruk van de foto's.

De expositie is het eindresultaat van het project ‘Jong In Papendrecht’. Een project wat in het kader van talentontwikkeling is ontwikkeld is jongerenwerker Chandre Nandoe van het jeugd en jongerenwerk Papendrecht. Tijdens dit project kregen 16 jonge fotografen (in de leeftijd van 12 t/m 20 jaar) 10 fotografie lessen van docente Hanan Haddouch om naar de expositie toe te werken. Hierbij was de opdracht om hun visie van jong in Papendrecht vast te leggen, wat resulteerde in zeer verassende foto’s.

Naast de expositie zijn de meesterwerken van de fotografen ook nog 2 weken lang op de verkiezingsborden in de buitenruimte van Papendrecht te vinden.

Één van de deelnemers, Roos van Schaik heeft naast de expositie ook nog aan een side project gewerkt waar ze afgelopen zaterdag aandacht voor vroeg. Dit sideproject was haar fotocollage over Jan Kramer, een goede vriend van haar die aan de spierziekte ALS lijdt. Roos wilde met haar project iedereen laten zien wat ALS met je doet en wat voor impact dat voor de patiënt en de familie heeft. Meer info hierover kunt op alsjan.com vinden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.