Zwaarste storm sinds zestien jaar raast over Papendrecht

18 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Zwaarste storm sinds zestien jaar raast over Papendrecht

PAPENDRECHT - Vandaag, donderdag 18 januari 2018 raast een storm met windkracht 9 over Papendrecht, de hevigste storm sinds 28 oktober 2002, toen er in Papendrecht een dak van een sporthal af werd geblazen en er in heel Papendrecht veel schade was.

Op RTV Rijnmond lezen we: "Op sommige plaatsen windstoten van 143 kilometer per uur en af en toe zelfs uitschieters naar windkracht 11. Omgevallen bomen. De westerstorm zorgt deze donderdag voor overlast en schade. Maar levert ook fraaie plaatjes op."

Valt de schade bij deze storm van vandaag mee, of niet? Zie hieronder de foto's die we op onze facebooksite binnenkregen (dit artikel zal geregeld bijgewerkt worden):

Een tuinmeubel in een boom naast Apollo Hotel: (Foto van Angele Bunschoten)

Omgewaaide schutting: (Foto van Anouscha Swaans Lagraauw)

Tuinmeubilair weggewaaid: (Foto: Nel van der Linden)

Gehele schutting bijna omgewaaid: (Foto van Corina de Groote):

Omgewaaid tuinhek: (Foto van Renate Klaassen):

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.