Zware voorjaarsstorm breekt boom in de Acaciahof alsof het een luciferstokje is

31 maart 2015
Zware voorjaarsstorm breekt boom in de Acaciahof alsof het een luciferstokje is

PAPENDRECHT - Zonde, zonde, zonde.... Een bloeiende Japanse kers brak dinsdagavond doormidden alsof het een luciferstokje betrof. De  zware voorjaarsstorm, met heftige windstoten, was hiervoor verantwoordelijk.

Paul Verstraaten spreekt van een geluk bij een ongeluk. Zijn auto staat normaal gesproken altijd op de plek waar de afgebroken boom op de grond is gevallen. Maar dit keer stond zijn auto daar toevallig niet.

De schade bleef daardoor beperkt tot wat schrammen en een enkele deuk op het busje dat naast 'Paul zijn plekje' stond. Vorig jaar had hij al wat zwakke takken van de boom afgehaald. 'Het zag er toen al niet helemaal goed en sterk meer uit'.

Een buurtbewoner voegde daar aan toe dat meer bomen in het hofje 'twijfelachtig' zijn; "Het zou goed zijn als de Gemeente hier eens naar keek."

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.