Stormachtig weer houdt veel Papendrechters binnen

13 maart 2008

PAPENDRECHT – Wie woensdag 12 maart naar buiten wilde gaan werd door de politie geadviseerd om binnen te blijven. Het KNMI had een weeralarm afgegeven. Er werden zeer zware windstoten verwacht. Schepen voeren vrijwel niet. Op de rivier de Merwede was het rustig. De enige boot die wel voer was de Waterbus. Ook in Papendrecht centrum was het rustig. Enkele bezoekers liepen winkel in en uit. In het centrum was duidelijk de gierende wind te horen. De Brandweermannen van Papendrecht hadden het niet druk. De bomen bleven keurig staan en de wind richtte geen enorme schade aan. De storm had om ongeveer 3 uur zijn hoogtepunt bereikt. De enige die last hadden van de storm waren de fietsers. Zij deden er twee keer zo lang over om naar school of werk te fietsen. Ondanks de flinke storm is het rustig gebleven in Papendrecht. - Foto: Kees Andriesse

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.