Voordeelwinkel Jagro stopt er definitief mee

12 januari 2018
Voordeelwinkel Jagro stopt er definitief mee

PAPENDRECHT - Anderhalf jaar na de doorstart is het helaas niet gelukt om Jagro, voordeelwinkel tegen voedselverspilling, financieel gezond te krijgen. Een van de hoofdoorzaken is de hoge huur die betaald moet worden voor het pand op winkelcentrum De Meent.

Er is daarom door eigenaar Leerwerkbedrijf Combigoods bewust besloten om te stoppen. Al het personeel wordt binnen deze organisatie herplaatst, dus er hoeven gelukkig geen ontslagen te vallen.
Er is geen sprake van een faillissement, dus alle financiële verplichtingen worden nagekomen.

Binnenkort volgt een leegverkoop, meer informatie volgt nog.

De opruiming is in het oude pand van Jolly Good Hair.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.