Jagro voordeelwinkel maakt een doorstart

29 juli 2016
Jagro voordeelwinkel maakt een doorstart

PAPENDRECHT -  De Jagro Voordeelwinkel op Winkelcentrum De Meent wordt per 1 augustus overgenomen door Leerwerkbedrijf Combigoods (waar onder andere Pannenkoekenhuis Frittella en het Inpakcentrum aan de Ketelweg onder vallen). De komende weken wordt het assortiment nader ingevuld.

Christiaan van Engen, directeur van Combigoods: "We gaan op dezelfde voet verder, een supermarktje tegen voedselverspilling. Allemaal producten tegen bodemprijzen. Wat er wel veranderd is dat het een leerwerkbedrijf wordt. Er komen dus werknemers te werken met een ardbeidsbeperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt."

Inmiddels wordt er hard geklust om de deuren begin september te kunnen openen. De winkel wordt helemaal opnieuw ingedeeld en opgeknapt. Het bedrijf zoekt nog werknemers. Solliciteren kan via werk@combigoods.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.