RTV Papendrecht vernieuwt studio

10 januari 2018 door Hennie van der Zouw
RTV Papendrecht vernieuwt studio

PAPENDRECHT - RTV Papendrecht gaat de radiostudio vernieuwen. De bestaande apparatuur is verouderd en onderhoud is steeds moeilijker geworden, omdat er geen onderdelen meer beschikbaar zijn.

Er komt een nieuwe mengtafel en dat hele proces kost tijd. Gevolg is, dat van zaterdag 20 januari tot en met vrijdag 2 februari geen live uitzendingen kunnen worden gemaakt. Via 105.0 MHz en de overige kanalen is non-stop muziek te beluisteren. Het Rijnmond nieuws op het hele uur en het lokale nieuws zullen wel worden uitgezonden. De tv-uitzendingen gaan ook gewoon door.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.