Makkelijker en sneller een melding maken via MijnGemeente App

09 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Makkelijker en sneller een melding maken via MijnGemeente App

PAPENDRECHT - Ons Papendrecht houden wij graag schoon, heel en veilig. Inwoners moeten daarom snel en makkelijk een melding kunnen maken als hen iets opvalt in de openbare ruimte, zoals een losse stoeptegel, rotzooi op straat of overhangend groen.

Sinds het nieuwe jaar kan dat via MijnGemeente app. Een foto maken van de situatie en een korte beschrijving is daarmee al voldoende. De gemeente gaat zodra deze de melding heeft ontvangen, ermee aan de slag.

MijnGemeente app downloaden
De app is ontwikkeld voor smartphones die werken op basis van iOS of Android. De iOS versie is te downloaden in de Appstore, de Android versie via de Google Playstore. Na het installeren van MijnGemeente app moeten gebruikers zich eenmalig aanmelden. Daarna is het mogelijk om vanaf iedere plek in Papendrecht een melding te maken.

Benieuwd hoe de app werkt? Bekijk het filmpje:

Bron filmpje: Gemeente Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.