Vandalen houden huis bij winkelcentrum Wilgendonk

07 januari 2018
Vandalen houden huis bij winkelcentrum Wilgendonk

PAPENDRECHT - Afgelopen avond en vannacht hebben vandalen vernielingen aangericht bij Winkelcentrum Wilgendonk.

Surveillerende agenten troffen op zaterdagavond meerdere zadels van fietsen op straat aan en de verlichte boom bij de ingang van het winkelcentrum was afgebroken.

De feestverlichting en de kerstman aan de gevel werden 's nachts omstreeks 03:00 uur vernield. Ondanks een alerte melder en snelle aanwezigheid van de politie werd er niemand meer in de omgeving aangetroffen.

Heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.