Kinderen maken wenstegels in de kinderbouwplaats op de Westpolder

04 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Kinderen maken wenstegels in de kinderbouwplaats op de Westpolder

PAPENDRECHT - Woensdagmiddag, tijdens de laatste week van de Kerstvakantie is er aardig geknutseld op winkelcentrum Westpolder. Vanmiddag was Petra Hofwegen van Het Familiehuis aanwezig in de KinderBouwplaats om met de kinderen die wilden te knutselen.

Met de eigen woorden van Petra: "We zijn weer lekker bezig.., dit keer wenstegeltjes." Passend bij het Nieuwe jaar kon je daar je wens op kwijt. Er zijn creatieve en vrolijke creaties gemaakt!

De volgende KinderBouwplaatsactiviteit is op 14 februari. Het knutselthema heeft dan met "Liefde" te maken. Wat er geknutseld wordt is nog een verrassing. Alle kinderen zijn die dag tussen 13.00 en 17.00 uur welkom.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.