Eerste workshop op KinderBouwplaats Westpolder

22 november 2017

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag opende Sinterklaas met het doorknippen van het bouwlint de KinderBouwplaats op winkelcentrum Westpolder aan de Jan van Goijenstraat. De KinderBouwplaats is op het grote middenplein van het winkelcentrum en bestaat uit meerdere mooie handige tafels waaraan je met vier kinderen kunt werken.

Vandaag konden kinderen tussen 13:00 en 17:00 uur meedoen met de workshop "Boodschappentas van Sint en Piet". De workshop werd verzorgd door het Familiehuis. De kinderen kozen een mooie afbeelding van Sint en/of Piet uit en kleurden deze mooi in. Daarna plakten ze deze op een papieren tas, waarna deze verder gepimpd werd met (glitter)tape, stickers, stiften, lintjes enz. Er ontstonden mooie, creatieve Sint- en Piettassen.

Verbouwing Westpolder
In winkelcentrum Westpolder is ondertussen de verbouwing gestart. Op dit moment wordt de voormalige Marskramer gesplitst in 4 winkels. Omdat winkelcentrum Westpolder het leuk vindt om juist de kinderen mee te laten bouwen, heeft zij voor hen deze echte mini bouwplaats gemaakt. In deze kinderbouwplaats zal iedere maand t/m het einde van de verbouwing een leuke doe-workshop worden georganiseerd.

BouwModellen
Komende zaterdag 25 november lopen er twee BouwModellen rond. Zij trakteren klanten op iets lekkers of leuks van de Westpolder ondernemers. Deze Modellen zijn iedere maand op een zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur in het winkelcentrum aanwezig. Kijk voor meer informatie over de verbouwing, de BouwModellen en de volgende KinderBouwplaats-workshop op www.winkelcentrum-westpolder.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.