Eerste stap vernieuwing Winkelcentrum Westpolder

06 april 2017
Eerste stap vernieuwing Winkelcentrum Westpolder

PAPENDRECHT - De herontwikkeling van winkelcentrum Westpolder wordt concreet. De omgevingsvergunning is inmiddels aangevraagd.

Winkelcentrum Westpolder in Papendrecht bestaat inmiddels 40 jaar en heeft een zeer lage mutatiegraad. Bezoekers kunnen hier comfortabel overdekt winkelen en hebben keuze uit een zeer gevarieerde branchering in het dagelijkse segment. Het winkelcentrum heeft een groot verzorgingsgebied met een belangrijke functie voor de omliggende wijken.Dit jaar zal het centrum verbouwd worden om het geheel meer uitstraling te geven en te moderniseren. Het winkelcentrum is succesvol en verdient daarom een update. Westpolder krijgt een make-over wat resulteert in een opgefriste look! De uitvoering bestaat uit enkele bouwkundige ingrepen, toevoeging van 420 m² winkelruimte en de verplaatsing van de entree.

Het doel hiervan is om:

  • meer hoogte en lichtinval te creëren
  • de uitstraling visueel te verfraaien
  • de routing te verbeteren
  • winkels toe te voegen

De winkelruimtes zullen bijvoorbeeld worden voorzien van nieuwe puien en er worden dakdoorvoeren geplaatst die zorgen voor hoogte en ruim licht. Ook wordt het buitenaanzicht gemoderniseerd zodat het centrum een vernieuwde uitstraling krijgt.Tekst en afbeeldingen: Van der Vorm Vastgoed.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.