De Spil zoekt enthousiaste en gastvrije vrijwilliger

29 december 2017 door Josette Huisman
De Spil zoekt enthousiaste en gastvrije vrijwilliger

PAPENDRECHT - In wijkgebouw De Spil vinden dagelijks activiteiten voor ouderen plaats, zoals:

  • biljarten
  • stijldansen
  • klaverjassen
  • kegelen en
  • sjoelen.

Per toerbeurt werkt een team van 15 vrijwilligers achter het buffet om bezoekers te voorzien van een kop koffie, thee of fris.

Voor deze locatie zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger, die ons team op vrijdagmiddag wil komen versterken. Een buffetdienst loopt  ’s middags van 13.30 - 16.30 uur en is in principe éénmaal in de twee of drie weken. In vakantieperioden of in geval van ziekte kan het voorkomen dat er vaker een beroep op u wordt gedaan. Naast het verkopen van koffie, thee en fris aan de bezoekers, beheert u het buffet en de daarbij behorende werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met de Sterk Papendrecht, Seringenstraat 16. Tel. 078-6154741 (op werkdagen tussen 9.00 en 12.30 uur).

Per 1 januari 2018 werken het CJG, Sociaal Team en BWI Papendrecht samen onder de naam Sterk Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.