Jeugd mag meedenken over nieuwe Papendrechtse activiteiten

27 december 2017 door Josette Huisman
Jeugd mag meedenken over nieuwe Papendrechtse activiteiten

PAPENDRECHT - Gemeente Papendrecht nodigt alle kinderen en jeugdigen uit Papendrecht uit om mee te beslissen over het activiteitenprogramma voor kinderen en jeugd in Papendrecht. Op donderdag 4 januari tussen 13.00 en 14.45 uur zijn jullie van harte welkom bij Jeugd en Jongerenwerk om samen met vrienden na te denken en plannen te maken voor nieuwe activiteiten in Papendrecht.

Julie weten tenslotte zelf het beste wat jullie leuk vinden
Na deze eerste bijeenkomst gaan we ook werkelijk met de ideeën aan de slag. Als jullie willen, kunnen jullie daarin ook een (grote) rol spelen. Zo maken we met elkaar Papendrecht een beetje leuker. Dit is de kans om echt iets te doen in Papendrecht.

Nog even alles over de meeting op een rijtje
- Datum: Donderdag 4 januari 2018 (Kerstvakantie)
- Tijd: 13.00 - 14.45 uur (We starten met een broodje en wat drinken)
- Locatie: Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht aan de PC Hooftlaan 180
- Meld je aan via: info@openlimonade.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.