Bent u 60+ en is meer bewegen, uw goede voornemen?

21 december 2017 door Josette Huisman
Bent u 60+ en is meer bewegen, uw goede voornemen?

PAPENDRECHT - Is uw goede voornemen van 2018, om meer te bewegen? Naarmate we ouder worden, is het op peil houden van fitheid en gezondheid steeds belangrijker. Bent u 60+ en u wilt wel meer bewegen maar u weet niet welke sport/bewegingsprogramma het beste bij u past? Dan is 60+ actief wellicht iets voor u.

60+ actief
Het leuke van dit programma is dat het een scala van sportmogelijkheden biedt. De groepsgewijze sportlessen o.l.v. een ervaren professionele docent bestaan uit een veelzijdig aanbod van sport en spel activiteiten waarbij rekening wordt gehouden met het niveau van de deelnemer(s). Plezier in bewegen is het belangrijkste doel.

8 januari starten de lessen en u wordt uitgenodigd om vrijblijvend een (gratis) proefles te volgen. De lessen vinden plaats op:

Sportcentrum Papendrecht, Burg. Keijzerweg 110 :
Maandagochtend  08.30 – 09.30 uur
Maandagavond   19.30 – 20.30 uur
Woensdagochtend  10.45 – 11.45 uur
Woensdagochtend  11.45 – 12.45 uur

Sporthal De Kooy, Pieter Zeemanlaan 39 :
Woensdagochtend  11.00-12.00 uur

U hoeft zich niet van te voren aan te melden maar neem gewoon uw sportkleding en zaalschoenen een keer mee naar de locatie en tijd van uw keuze. U kunt gelijk meedoen. De wekelijkse lessen duren 1 uur en vinden 37x per jaar plaats. Een les kost € 3,45 (de betaling geschiedt per lesjaar).

Indien u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Pauline van der Kraan, BWI Seringenstraat 16, telefoon: 078 – 6154741 of info@bwi-papendrecht.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.