Tijdens Kerst en Nieuwjaarsdag gratis reizen met de bus

20 december 2017 door Josette Huisman
Tijdens Kerst en Nieuwjaarsdag gratis reizen met de bus

DRECHTSTEDEN - Arriva trakteert tijdens de Kerstdagen en met Nieuwjaarsdag op gratis reizen met de bus. Je krijgt de gratis dagen als je eenmalig het abonnement "Arriva Gratis OV-dagen DAV" op je OV-chipkaart laat. Heb je dit eerder dit jaar al gedaan, dan hoef je nu niets te doen. 

Vrij reizen
Laad eenmalig het abonnement op je (anonieme of persoonlijke) OV-chipkaart. Dan reis je jaarlijks 16 dagen automatisch gratis met Arriva.  Het gratis reizen geldt alleen voor de stads- en streekbussen, Qliners én in de Bel- en de buurtbussen van Arriva in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Let op: De Nachtbus, Waterbus en trein (MerwedeLingelijn) zijn van de actie uitgesloten!

Het abonnement moet wel op de OV-chipkaart staan. Zo niet dan geldt het reguliere tarief voor de rit.
Het gratis abonnement kan worden aangevraagd voor alle reizigers van 12 jaar en ouder.

Jonge kinderen
Per volwassene mogen er drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar gratis meereizen met een Kinderritkaart (tijdens de feestdagen ook vóór 9.00 uur). Kinderen t/m 3 jaar reizen bij Arriva altijd gratis en zonder vervoerbewijs mee. Maar let op: Je totale reisgezelschap mag niet meer dan acht personen tellen!

Bestel je gratis busabonnement in de webshop
Ga naar de webshop en kies voor het abonnement Arriva Gratis OV-dagen DAV.
Vul je gegevens in en verstuur je bestelling. Je betaalt nu eenmalig via iDEAL 1 cent voor de verificatie van het OV-chipkaartnummer.
Na afronding krijg je binnen (maximaal) twee werkdagen bericht dat je het gratis abonnement op je OV-chipkaart kunt laden. Dat kan in een van de bussen, maar ook bij een oplaadpunt bij jou in de buurt.
Je kunt het abonnement Arriva Gratis OV-dagen DAV ook geheel kosteloos aanvragen bij de Arriva Store:

  • Arriva Store Dordrecht, Burgemeester de Raadtsingel 2, 3311 JG Dordrecht
  • Arriva Store Gorinchem, Stationsweg 3, 4205 AA Gorinchem

De medewerkers van de Store plaatsen het abonnement direct op je OV-chipkaart. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.