PvdA Papendrecht komt met jonge, vrouwelijke lijsttrekker

18 december 2017 door Hennie van der Zouw
PvdA Papendrecht komt met jonge, vrouwelijke lijsttrekker

PAPENDRECHT - Bijzonder trots is de PvdA in Papendrecht op hun nieuwe lijsttrekker Derya Karso. Op de ledenvergadering van 13 december is zij unaniem gekozen als lijsttrekker namens de PvdA.

Derya is geboren in Dordrecht en woont sinds 2004 met man en kinderen in Papendrecht. Als gedreven bestuurskundige en econoom hecht zij veel waarde aan een betrouwbare overheid. ‘We moeten voor onze inwoners niet alleen dingen goed doen, maar ook de goede dingen blijven doen’ Zij is sinds 2014 namens de PvdA gemeenteraadslid in Papendrecht en De Drechtsteden. Zij heeft zich laten kennen als een deskundige op financieel terrein met een scherp oog voor de samenleving. Derya is een integere kandidaat met een hart voor lokale politiek. Zij is een veelbelovend talent die zich gaat inzetten voor een mooier Papendrecht.

Naast Derya is op plaats twee gekozen Theo Wolters, een raadslid die zich heeft bewezen gedurende langere tijd. Theo is een echte dossiervreter en is naast zijn raadslidmaatschap zeer actief in de sportwereld in Papendrecht. Hij staat midden in de samenleving en is overal te vinden. Natuurlijk is sport een sector waarvoor Theo in de raad actief is maar daarnaast wil hij komende tijd zich sterk maken voor het stimuleren van bedrijfsscholen, waar mensen omgeschoold kunnen worden of kunnen bijleren. In het verkiezingsprogramma komt de PdvA ook met allerlei  voorstellen met betrekking tot duurzaamheid onder het motto schone lucht is een must.

Nieuwkomer op plaats 3 is Henk Mooij, gepensioneerd schoolleider. Henk is een energieke kandidaat met het sociale hart op de goede plaats. Hij is bijzonder gemotiveerd is om zijn kennis en kunde in te zetten. Zijn speciale aandacht gaat uit naar het onderwijs en hij vindt dat leerlingen goed onderwijs moeten krijgen in een eigentijds gebouw.

Op nummer 4 staat Eveline Bergwerf, historicus, docente en bekend van de debattoernooien die zij met haar leerlingen organiseert en waarvoor haar leerlingen vaak landelijk in de prijzen vallen. Ze is geboren en getogen in Papendrecht, en moeder van een 5-jarig zoontje en dochtertje van 1 jaar oud. Jongerenparticipatie in de politiek en in de samenleving vindt zij belangrijk.

De PvdA in Papendrecht is bijzonder trots dat zij deze getalenteerde kandidaten op haar lijst mag zetten. De kandidaten willen verbinding zoeken met de inwoners van Papendrecht en zij willen de komende 4 jaar hun capaciteiten inzetten met als verkiezingsslogan: PvdA.Samen Sterk, Werkt!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.