Leden van de PvdA Papendrecht kiezen lijsttrekker

04 december 2017
Leden van de PvdA Papendrecht kiezen lijsttrekker

PAPENDRECHT - Op woensdag 13 december kiezen de Papendrechtse leden van de PvdA hun lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ook wordt  het verkiezingsprogramma voor de komende raadsperiode vastgesteld.

Er is door een speciale commissie een lijst met kandidaten samengesteld. De commissie doet aan de leden een aanbeveling ten aanzien van de volgorde en lijsttrekker. Zij zullen een motivatie geven voor wat betreft de volgorde van de kandidaten op de lijst. De ledenvergadering zal vervolgens een besluit nemen over het voorgelegde advies, waarna de kandidatenlijst wordt vastgesteld.

Daarna licht het bestuur het ontwerp-verkiezingsprogramma toe. Het verkiezingsprogramma wordt door de leden besproken, waarna het programma wordt vastgesteld.

Door het bestuur is een plan de campagne gemaakt voor wat betreft de verkiezingsactiviteiten.
Ook hier krijgen de leden inbreng en inspraak.

Als kers op de taart van deze actieve avond is er een speciale gast uitgenodigd, onder de titel:

Tijd voor nog meer interactie…hoe staan we ervoor en gaan we verder……

Daarom is Joke Smith is uitgenodigd als gastspreker. Zij is een begenadigd en inspirerend spreker en weet op boeiende wijze mensen uit te nodigen om mee te doen aan de discussie. .
Joke woont in Rotterdam-Zuid en is lid van de PvdA sinds het overlijden van Joop den Uyl in 1987. Zij is een betrokken en actief lid van de PvdA en zij heeft haar mening over hoe het de PvdA  afgelopen jaren is vergaan. Na het eerdere landelijke zetelverlies staat de partij er nu weer sterker voor. Joke blijft de partij trouw en zij wil graag met ons delen wat haar verbindt aan onze partij. Maar ook wat nodig is om meer draagvlak te creëren en welke strategie er bewandeld zou kunnen worden. Laat deze kans niet voorbijgaan om in samenspraak gemotiveerd en geïnspireerd te raken.

Voor het eerste gedeelte van de avond kunnen alleen leden hun stem uitbrengen. Daarna wordt iedereen uitgenodigd om met ons de discussie aan te gaan. Toegang vrij, koffie en thee staan klaar.

Datum: 13 december
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Zorgcentrum De Waalburcht, kleine Waal 6, 1e etage (zaal Wielewaal)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.