Hans Spekman (PvdA) complimenteert Frittella bij Nieuwsuur (NPO2)

14 maart 2015
Hans Spekman (PvdA) complimenteert Frittella bij Nieuwsuur (NPO2)

PAPENDRECHT - Zaterdagavond 14 maart noemde Hans Spekman, partijvoorzitter van de Partij van de Arbeid, het Papendrechtse Pannenkoekenhuis Frittella als een goed voorbeeld van hoe mensen met een handicap uitstekend kunnen functioneren in het bedrijfsleven.

Het pannenkoekenhuis timmert hard aan de weg en komt regelmatig in de media. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.