Avant Webdiensten verhuist naar Alblasserdam

18 december 2017
Avant Webdiensten verhuist naar Alblasserdam

DRECHTSTEDEN - Avant Webdiensten, het bedrijf achter de websites Papendrecht.net, Alblasserdam.net, Ambacht.net, Zwijndrecht.net, Dordrecht.net en Sliedrecht.net, is op maandag 18 december 2017 verhuisd naar Nieuwland Parc 11N in Alblasserdam.

Voorheen was het bedrijf gevestigd aan Nieuwland Parc 78 in Papendrecht. Hemelsbreed is het slechts een verhuizing van ongeveer 200 meter, maar toch betekent dit dat Avant Webdiensten voortaan in Alblasserdam is gevestigd. Bij het bedrijf werken momenteel 10 man/vrouw.

Directeur Hans Huisman legt uit:"Vanwege de aanhoudende groei was een nieuwe locatie noodzakelijk. Tevens voldoet deze ruimte nu aan de nieuwste technische eisen, wat voor een internetbedrijf van groot belang is. We kunnen hier voorlopig weer goed vooruit!"

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.