Bezichtig.nu verhuist naar Nieuwland Parc

18 januari 2010
Bezichtig.nu verhuist naar Nieuwland Parc

PAPENDRECHT - Het Papendrechtse internetbedrijf Bezichtig.nu is per 18 januari 2010 verhuisd naar Nieuwland Parc 78 in Papendrecht, op de grens met Alblasserdam.  Bezichtig.nu is sinds 1999 actief in webdesign, webhosting en webpromotie en in de regio vooral bekend van de digitale steden Papendrecht.net, Dordrecht.net en Alblasserdam.net. Momenteel zijn er 4 man werkzaam.

Directeur Hans Huisman: "Het kantoor aan huis werd vanwege groei nu toch echt te krap. We hebben een goede overeenkomst kunnen sluiten met Van Noord Accountants, die nog een mooie ruimte beschikbaar had in hun nieuwe kantoorgebouw. De komende paar jaar kunnen we hierdoor gestaag verder groeien en u nog beter van dienst zijn. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!"

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.