Sweet Pepper laat zich horen op de Meent

16 december 2017 door Josette Huisman
Sweet Pepper laat zich horen op de Meent

PAPENDRECHT - Op deze wisselvallige dag met af en toe een bui kun je op winkelcentrum de Meent genieten of meezingen met Poprockkoor Sweet Pepper. Begin van de middag stonden ze opgesteld naast de gisterenavond officieel geopende ijsbaan. 

Poprockkoor Sweet Pepper
Op dit moment zingt dit koor bovenop de Meent, in de hoek naast de Kruidvat. Sweet Pepper is een enthousiast koor van ongeveer 27 leden. Ze zingen onder leiding van een jonge dirigent voornamelijk pop- en rocknummers, maar vandaag zingen ze hun kerstrepertoire. Ze zingen vandaag tot 16:30 uur op het winkelcentrum, maar mocht u ze later nog willen horen dan kan dat ook. Op zaterdag 23 december van 15:00 tot 18:00 uur zingen ze op en rond IJsbaan. Het koor opent die avond op de IJsbaan de actie voor het Vergeten Kind.

Laat je sponsoren voor Stichting het Vergeten Kind...
Leerlingen van alle basisscholen in Papendrecht kunnen zich inzetten voor 'stichting het vergeten kind'. Pak je schaatsen, schaats zoveel mogelijk rondjes en zorg dat je stempelkaart vol is. Meer informatie bij de leerkracht(en) van uw kind.

Meer informatie over de ijsbaan vindt u op www.ijsbaanpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.