NVWA organiseert najaarswandeling in het Alblasserbos

18 september 2013
NVWA organiseert najaarswandeling in het Alblasserbos

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Het najaar is de tijd van de kleurende en vallende bladeren, ochtendmist, spinnen en paddenstoelen. Het bos is ook de woonplaats van diverse dieren die vaak niet te zien zijn, maar wel diverse sporen achterlaten. Om het najaar van dichtbij mee te maken, houdt de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ op zaterdag 5 oktober een najaarswandeling.

Onder leiding van twee ervaren IVN-natuurgidsen, Marionnel Meyer en Miriam Vermeij, gaat u op zoek naar de verschillende sporen die in het bos te vinden zijn. Ook wordt er aandacht besteed aan de opbouw van het bos en de daarin voorkomende planten en bomen.

Vanwege het interactieve karakter is de wandeling geschikt voor alle leeftijden, ook voor gezinnen met kinderen die goed kunnen lopen. Het gebied is niet toegankelijk voor honden. Kijk naar het weerbericht en zorg voor passende kleding en waterdichte schoenen.

De wandeling start om 13.30 bij het Streeknatuurcentrum van de NVWA in Papendrecht. Deelname is gratis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.