DE-Waardepunten voor de Voedselbank

13 december 2017 door Hennie van der Zouw
DE-Waardepunten voor de Voedselbank

PAPENDRECHT / ALBLASSERWAARD - Opnieuw is er dit jaar een inzamelactie van Douwe Egberts waardepunten. Deze actie houdt in dat er zoveel mogelijk punten worden ingezameld, die kunnen worden ingewisseld tegen pakken koffie. Deze koffie worden dan weer geschonken aan de voedselbanken in de regio.

Ondanks de berichten dat de economie groeit, moet een groot aantal mensen toch nog worden geholpen. Ook veel bewoners van onze streek maken nog moeilijke tijden door. Dat blijkt wel uit het feit dat de Voedselbanken in de regio het druk hebben. Deze zorgen ervoor dat een geselecteerd aantal gezinnen, huishoudens en alleenstaanden wekelijks een pakket kan afhalen. Daarin zitten voedselproducten, die merendeels door producenten, winkeliers en distributeurs van levensmiddelen beschikbaar zijn gesteld. Maar nooit koffie: te duur en bederft niet. De Lionsclubs in de Alblasserwaard schieten daarbij te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. De vorige aktie leverde, inclusief de bonus van DE van 15% ,zo’n 107.500 pakken koffie op.

Nu is deze speciale actie weer gestart. Hoe meer waardepunten er worden ontvangen, hoe meer pakken koffie er beschikbaar komen voor de voedselbanken in de Alblasserwaard.

Iedereen wordt opgeroepen hieraan een steentje bij te dragen. U kunt eenvoudig meedoen door opgespaarde punten te deponeren in een van de inzamelboxen die u vindt in of  tegenover veel supermarkten, bibliotheken en een aantal kerken in de Alblasserwaard.

Doe mee en maak van deze actie een even groot succes als in de voorgaande jaren het geval was. Als u geen inzamelbox tegenkomt kunt u kijken op de websites van de voedselbanken en www.alblasserwaardtablis.lions.nl of de facebookpagina @alblasserwaardtablis. En ook op de site en fb van de Lions d’Egelantier. U kunt de waardebonnen ook opsturen naar: Lions DE-actie 2017, Abbekesdoel 26, 2971 VB  Bleskensgraaf of de Adriaen van Ostadestraat 40, 3351VB Papendrecht. De actie loopt tot en met 31 december 2017.

Alvast reuze bedankt voor de moeite.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.