Excelsior Tutti Colore krijgt 2e editie

13 december 2017
Excelsior Tutti Colore krijgt 2e editie

PAPENDRECHT - ‘Excelsior Tutti Colore’; Kleurrijk orkest voor kinderen, krijgt een 2e editie en start op 10 januari as. ‘Tutti Colore’ is een vorm van muziekles bij Excelsior Papendrecht, waarbij kinderen gratis leren spelen op een vrolijk gekleurd kunststof blaasinstrument, zoals trompet, bariton of trombone.

‘Tutti Colore’ is voor kinderen van groep 5 en 6 van de basisschool. In 6 klassikale lessen bij Excelsior op woensdagavond van 18:30 - 19:15 uur, leren de kinderen spelen op een blaasinstrument dat voor de looptijd van ‘Tutti Colore’ gratis in bruikleen wordt gegeven. Meteen vanaf de eerste les wordt gezamenlijk muziek gemaakt in het ‘Tutti Colore’ orkest dat de kinderen een uitstekende kans biedt om kennis te maken met muziek en met het musiceren in groepsverband.

Tutti Colore is dankzij de sponsoring van Rabobank Drechtsteden volledig kosteloos.Er kunnen maximaal 16 leerlingen worden geplaatst, dus schrijf je snel in via www.excelsiorpapendrecht.nl/tutticolore, waarna meer informatie per email volgt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.