'Excelsior Tutti Colore', Kleurrijk orkest voor kinderen ontvangt cheque van RaBoBank

20 februari 2017
'Excelsior Tutti Colore', Kleurrijk orkest voor kinderen ontvangt cheque van RaBoBank

PAPENDRECHT - In het kader van de campagne ‘Aandeel in elkaar’ van de Rabobank Drechtsteden, heeft Excelsior Papendrecht als één van de winnaars in de categorie Cultureel een cheque in ontvangst mogen nemen, voor het project ’Excelsior Tutti Colore’.
 
‘Excelsior Tutti Colore’ is een nieuwe vorm van muziekonderwijs voor kinderen van groep 5 en 6 van de basisschool, dat eind maart 2017 van start gaat en voor de deelnemers volledig gratis is. De kinderen krijgen 6 klassikale lessen op woensdagavond (18.30 – 19.15 uur), waarin zij leren spelen op een felgekleurd kunststof blaasinstrument zoals trompet, bariton of trombone, dat voor de looptijd van ‘Tutti Colore’ gratis in bruikleen wordt gegeven. Meteen vanaf de eerste les wordt gezamenlijk muziek gemaakt in het ‘Tutti Colore’ orkest, een kleurrijk orkest dat de kinderen een uitstekende kans biedt om kennis te maken met muziek en met het musiceren in groepsverband. Het project ‘Tutti Colore’ wordt afgesloten met een optreden tijdens het jeugdconcert in zalencomplex De Palm op 20 mei as.
 
Er kunnen maximaal 16 leerlingen worden toegelaten en er zijn geen kosten verbonden aan ‘Tutti Colore’. De ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5 en 6 kunnen zich gratis aanmelden via www.excelsiorpapendrecht.nl/tutticolore, waarna meer informatie per email volgt. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.