Bij Bosshardt wil opnieuw meedoen aan landelijke festival van Leger des Heils

30 maart 2017
Bij Bosshardt wil opnieuw meedoen aan landelijke festival van Leger des Heils

PAPENDRECHT - Bij Bosshardt gaat weer op zoek naar enthousiaste kids, die het leuk vinden om te zingen, dansen en te acteren en die mee willen doen aan ons kunst- en theaterfestival in Kunstmin.

Op vrijdag 2 juni 2017 gaat Bij Bosshardt opnieuw meedoen aan het landelijke festival van het Leger des Heils, waarbij kinderen en volwassenen een podium krijgen om hun talent te laten zien. Nadat Bij Bosshardt in 2015 met de musical Annie en in 2016 met de musical Joseph heeft meegedaan aan dit festival, willen ze dit jaar weer een leuke groep kids bij elkaar brengen voor een nieuwe act. Bij Bosshardt zoekt zo'n tien tot vijftien kids tussen de 6 en 13 jaar, die houden van zingen en acteren en die het leuk vinden om op te treden op een echt podium met echt publiek.

Voor meer informatie of opgeven stuur een bericht via deze pagina of kom even langs in Bij Bosshardt Papendrecht aan de Staringlaan 3.

Bij Bosshardt kijkt er naar uit.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.