Het Papendrechtse college van burgemeester en wethouders helpen bij Bosshardt tijdens NLDoet

13 maart 2017
Het Papendrechtse college van burgemeester en wethouders helpen bij Bosshardt tijdens NLDoet

PAPENDRECHT - Het afgelopen weekend vondt de grote nationale vrijwilligersactie NLDoet plaats. Verschillende Papendrechtste organisaties hebben zich hierbij aangesloten, waaronder de egelopvang en BWI Papendrecht. Bij de ontmoetingsplaats Bosshardt van het Leger des Heils stond het Papendrechtse college van burgemeester en wethouders paraat om zich in te zetten voor de bezoekers.

Op 11 maart in de middag stroopten de leden van B&W letterlijk de mouwen op en bereidden gezamenlijk een high tea voor de bezoekers van Bij Bosshardt.

Met de actie hoopt Bosshardt nieuwe vrijwilligers te werven en de bestaande contacten tussen buurtbewoners te verbeteren.

Foto's: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.