Burgemeester Moerkerke 'Straatje Om' naar Bij Bosshardt

21 november 2016
Burgemeester Moerkerke 'Straatje Om' naar Bij Bosshardt

PAPENDRECHT - Ook vandaag is Burgemeester Aart-Jan Moerkerke een 'Straatje Om' geweest om kennis te maken met bewoners van Papendrecht. Hij had een uitnodiging gekregen van Bij Bosshardt. De huiskamer van het Leger des Heils aan de Staringlaan.

De burgemeester kwam met het beloofde gebak, namelijk een "Straatje Om taart" op de koffie. Iedereen kreeg een heerlijk stuk van het gebak. Waarna de aanwezigen in gesprek gingen met de burgemeester.  Er werden vragen gesteld en beantwoord. Het werd een goed en gezellig samen zijn.

Wil jij de burgemeester ook beter leren kennen? Nodig hem bij jou thuis, op jouw werk of op jouw club uit voor 30 november 2016. Dit kan via de mail of per post. Vertel kort wat je graag met de burgemeester over Papendrecht wilt delen.

Post kan gestuurd worden naar: Gemeente Papendrecht, Straatje Om, t.a.v. burgemeester Aart-Jan Moerkerke, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht.

Er is één voorwaarde: Jij zorgt dat er minimaal vijf andere mensen bij de kennismaking zijn. De burgemeester zorgt dan voor de "Straatje Om taart".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.