Medewerkers en kinderen Bij Bosshardt maken Voelbord voor logeerhuis in 's Gravendeel

12 juli 2016

PAPENDRECHT - Kinderen die de kidsmiddagen van buurtsteunpunt Bij Bosshardt in Papendrecht bezoeken, hebben samen met vrijwilliger Joke een voelbord gemaakt. Dit bord is bedacht door vrijwilliger Joke en is speciaal voor kinderen met een beperking. Zij kunnen met het voelen aan de verschillende materialen op het bord hun zintuigen prikkelen. Logeerhuis De Bijenkorf in ’s-Gravendeel van de Gemiva-SVG Groep heeft het voelbord in ontvangst genomen.

“Ik vind het heel bijzonder dat er aan ons is gedacht”, vertelt Lia Zoeteman, locatiemanager bij het logeerhuis. “In logeerhuizen voor kinderen met een beperking komen kinderen die veel zorg nodig hebben. Daarmee krijgt het gezin waarin het kind woont wat tijd voor zichzelf. Een kind met een beperking trekt vaak een zware wissel op een gezin. In het logeerhuis bedenken we allerlei leuke activiteiten. Het voelbord zal zeker ingezet worden om de kinderen in het logeerhuis een leuke tijd te bezorgen. Wij hebben het dan ook met veel dankbaarheid in ontvangst genomen.”

Foto: van links naar rechts: vrijwilliger Joke, Eline Kraaijveld (leger des Heils) en één van de logees van logeerhuis De Bijenkorf.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.