Bij Bosshardt doet weer mee aan het Kunst en Theaterfestival in Rotterdam

11 februari 2016
Bij Bosshardt doet weer mee aan het Kunst en Theaterfestival in Rotterdam

PAPENDRECHT - Op de Facebookpagina van Bij Bosshardt vonden we het volgende berichtje: "Hou jij van zingen en dansen en ben je tussen de 6 en 13 jaar oud? En vind je het leuk om met ons mee te doen aan het Kunst- en Theaterfestival in Rotterdam?

Dan zijn we op zoek naar jou! We genieten nog na van Annie The Musical van afgelopen zomer, maar denken ook al weer na over een nieuw project. Dit jaar willen we een act inzenden uit de musical Josef, met het liedje 'Laat je droom bestaan'. Vermoedelijk zullen we in april en mei een aantal keer op woensdagmiddag repereteren. Doe jij ook mee? Dan horen we dat graag. Je kunt je ook in Bij Bosshardt Papendrecht opgeven.

Tot zover Bij Bosshardt.
Staringlaan 3.
3351TA Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.