Bert Grimmius lijsttrekker GroenLinks

10 december 2017
Bert Grimmius lijsttrekker GroenLinks

PAPENDRECHT - De ledenvergadering van GroenLinks Papendrecht heeft gisterenavond de kandidatenlijst vastgesteld. De leden waren unaniem: de lijsttrekker is Bert Grimmius. Bert: “Ik ben trots op deze lijst. GroenLinks is een partij waarin we dingen samen doen. Met deze lijst zit dat helemaal goed!” Bert maakt inmiddels vijf jaar actief deel uit van de GroenLinks fractie in Papendrecht.

Ook de rest van de door de kandidatencommissie voorgestelde kandidatenlijst werd unaniem vastgesteld.
Op nummer 2 staat Jennie Vos. Zij draait al langere tijd mee in de fractie van GroenLinks Papendrecht. Naast het reguliere fractiewerk, gaat zij zich de komende periode richten op het inwerken van nieuwe fractieleden.

Op nummer 3 staat Yara van Engelen. Zij is de jongste op de lijst (20 jaar) en is ook lid van DWARS, de jongerenorganisatie van GroenLinks. Zij wil de jongeren een stem geven in de Papendrechtse Raad.

Op nummer 4 staat Leo Quist. Hij is de initiatiefnemer van de Sociale Moestuinen in Papendrecht. Leo ervaart GroenLinks als een warm bad en hij wil zijn idealen ook via de politiek vormgeven. Leo draait al enige tijd mee in de fractie van GroenLinks.

Op nummer 5 staat Claudia Stijl. Claudia maakt zich sterk voor onze leefomgeving en vindt het belangrijk om goed om te gaan met onze natuur. Ook Claudia draait al enige tijd mee in de fractie.

De complete lijst:
1. Bert Grimmius
2. Jennie Vos
3. Yara van Engelen
4. Leo Quist
5. Claudia Stijl
6. Ronald Viergever
7. Aagje Baartse
8. Jan Anne Bos
9. Arie Prins
10. Willy Zijlmans
11. Bert de Jong
12. Rene van Engelen

Rene van Engelen, de huidige fractievoorzitter, is lijstduwer. Hij keert niet terug in de Raad. Rene is namens GroenLinks Papendrecht beschikbaar als wethouder voor de komende periode.

Bron foto: Facebook

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.