Wielercomite Papendrecht bezorgt bewoners Waalburcht gezellige avond

08 december 2017 door Hennie van der Zouw
Wielercomite Papendrecht bezorgt bewoners Waalburcht gezellige avond

PAPENDRECHT - Met veel enthousiasme kan het Wielercomité Papendrecht meedelen, dat op
woensdagavond 6 december om 19.00 uur de sponsorbijdrage is overhandigd.

In zorgcentrum de Waalburcht heeft het Wielercomité in het bijzijn van vrijwilligers van de organisatie, bewoners en begeleiders laten genieten van een gezellige avond.

Als goede doel had het Wielercomite voor 2017 gekozen voor de inzet van mimmaker-clown Tobi, die de bewoners een glimlach op de gezichten bezorgde. Mede door deze extra bijdrage van het comité, verworven uit de omzetten, gegenereerd tijdens de 64e ronde, kon Tobi extra bezoeken brengen. Voor aanvang van de officiële opening heeft clown Tobi voor het Wielercomité nog een presentatie gegeven.

Kortom, het Wielercomite kijkt terug op een leuke avond met wederom veel lachende gezichten.

Bron foto: Wielercomite Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.