Arno Janssen lijsttrekker PAB

07 december 2017 door Hennie van der Zouw
Arno Janssen lijsttrekker PAB

PAPENDRECHT - Op de algemene ledenvergadering van het PAB woensdagavond 6 december is door de leden de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld.

De volledige kandidatenlijst staat hieronder vermeld. De mensen op deze lijst bestaan uit een mix van ervaren oudgedienden en veelbelovende nieuwe gezichten die ook al op andere gebieden in Papendrecht actief zijn voor de samenleving in ons dorp.

Arno Janssen (1964) is gekozen tot lijsttrekker van het PAB voor de komende gemeenteraads- verkiezingen op 21 maart 2018. Hij is al 4 jaar actief als raadslid van het PAB en schrijver van kritische politieke blogs en sinds kort ook schrijver van wekelijkse columns op Papendrecht.net. Met de leus Gewóón doen en gewoon dóen” gaat het PAB met Arno de verkiezingscampagne in.

De huidige fractievoorzitter en oud-wethouder André Stremler staat op 2. Nummer 3 en 4 zijn huidige raadsleden Jaap Hoogeveen en Martin Verweij. Adrie van den Adel en Bianca de Heer waren afgelopen jaar al actief binnen de fractie en staan op plaatsen 5 en 6. Op plaatsen 7 en 8 twee nieuwkomers: Sandra Verdoorn en Hennie Bakker. Onderaan de lijst zien we nog twee bekende Papendrechters als lijstduwers. Margré van Wijngaarden was dit vorige keer ook al, voor Ad Tromp is dit de eerste keer.

De volledige kandidatenlijst van het PAB is als volgt:
1. Arno Janssen
2. André Stremler
3. Jaap Hoogeveen
4. Martin Verweij
5. Adrie van den Adel
6. Bianca de Heer
7. Sandra Verdoorn
8. Hennie Bakker
9. Mari van Veen
10. Rob Groene
11. Corrie van Veen-Hak
12. Peter Stremler
13. Jan van der Stel
14. Fred den Hartog
15. Ad Tromp
16. Margré van Wijngaarden

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.