PAB vormt brede coalitie met CDA, VVD en GROENLINKS/D66

22 maart 2002

PAPENDRECHT - De grote winnaar van de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen, het Papendrechts Algemeen Belang (PAB), gaat een brede coalitie vormen met het CDA, VVD en de lijstcombinatie GroenLinks/D66. Samen hebben ze dan een ruime meerderheid van 17 van de 23 zetels in de gemeenteraad.

Het zal zeker nog tot midden volgende week duren voordat er een gezamenlijk programma wordt gepresenteerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.