Leerlingen VMBO-opleiding maken grote ster voor Lichtjesfeest

06 december 2017 door Hennie van der Zouw
Leerlingen VMBO-opleiding maken grote ster voor Lichtjesfeest

PAPENDRECHT - Over 10 dagen is het zover...., het Lichtjesfeest.

Leerlingen van de VMBO-opleiding 3e Basis Kader Techniek van het Willem de Zwijger College hebben onder leiding van docent InstallatieTechniek Jasper van Rijswijk speciaal voor het lichtjesfeest een grote verlichte ster gemaakt en zullen deze meedragen in de optocht. Sherina Dorstijn (15), Shirin Bloemscheer (14) en Kim van der Vugt (15) dank jullie wel, een super prestatie.

Kom allemaal kijken, dan maken we er met elkaar een mooi kerstevent van.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.