Papendrecht nldoet weer mee(r): 'Uw organisatie ook?'

05 december 2017 door Hennie van der Zouw
Papendrecht nldoet weer mee(r): 'Uw organisatie ook?'

PAPENDRECHT - Ieder jaar doet Papendrecht groots mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland die vrijwilligers(werk) in de schijnwerpers zet. Tijdens NLdoet verzet een enorme groep vrijwilligers veel werk aan verschillende klussen. Hierbij zijn bekende vaste vrijwilligers actief en ook vrijwilligers die zich voor één dag willen inzetten. Samen maken we Papendrecht een stukje mooier.

Voor 2018 zetten we op 9 en 10 maart alleen in op de klussen. We zullen de gebruikelijke informatiemarkt in overleg met onze achterban later in het jaar organiseren. Alle organisaties, klein en groot, kunnen zich hierdoor in maart helemaal richten op het klaren van hun klus, waarbij wij op zaterdagochtend 10 maart NLdoet en het vrijwilligerswerk groots op het marktplein in de kijker brengen.

Meedoen aan Nldoet biedt uw organisatie veel voordelen
• Gratis promotie van uw organisatie
• Nieuwe vrijwilligers komen tijdens de NLdoet naar uw locatie om op een laagdrempelige manier kennis te maken het vrijwilligerswerk binnen uw organisatie. (Bij een goede indruk, wellicht blijvende vrijwilligers)
• U plant zelf de tijd en inhoud van uw klus.
• Landelijke Nldoet en Vrijwilligerspunt Papendrecht voorziet u van handige tips & adviezen bij het organiseren van een klus
• financiële bijdrage van max. €400,- aan te vragen via nldoet.nl

Kortom dit is dé kans voor elke vrijwilligersorganisatie om die ene grote klus te klaren, uw organisatie te promoten en vrijwilligers te werven. Meld uw klus nu aan op nldoet.nl en vraag voor 31 januari 2018 de financiële bijdrage aan. (let op: op=op).

Meer informatie?
Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het bedenken van een klus?  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.