Sinterklaas bezoekt Kindcentrum Oranje-Nassau

04 december 2017 door Hennie van der Zouw
Sinterklaas bezoekt Kindcentrum Oranje-Nassau

PAPENDRECHT - Vrijdagochtend 1 december brachten Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek aan Kindcentrum Oranje-Nassau. Het werd een geweldige ochtend voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar. Er werd gezongen, gedanst en vooral genoten. Dankzij de lieve Sint (Lieve Sint Gorinchem) was het Sinterklaasfeest wederom een groot succes.

De kinderen hebben genoten van de show. Een show die geweldig werd gevonden door kinderen van 0 tot 12 jaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.