Hoofdprijs uitgereikt van de loterij van Excelsior Papendrecht door Korteland Rijwielen

04 december 2017 door Hennie van der Zouw
Hoofdprijs uitgereikt van de loterij van Excelsior Papendrecht door Korteland Rijwielen

PAPENDRECHT - Woensdag 29 november jongstleden is de hoofdprijs uitgereikt van de loterij van Excelsior Papendrecht aan de winnares Jantine Bot-Kok uit Papendrecht.

Dit gebeurde bij de nieuwe vestiging van Korteland Rijwielen in de Coornhertstraat te Papendrecht in het bijzijn van Ad Tromp namens Excelsior en de heer Ruud Korteland namens Korteland Rijwielen, de sponsor van de hoofdprijs. Excelsior kan voor instrumenten en jeugd weer ruim Euro 1000,- bijschrijven en is dus ook winnaar te noemen in de loterij 2017.

Vanaf nu is de fiets in onderhoud op de nieuwe vestiging van Korteland Rijwielen waar tot nader bericht uitsluitend reparaties plaatsvinden van alle soorten fietsen, zoals elektrische fietsen, sport- en racefietsen, mountainbikes, etc. Er is ook informatie te verkrijgen voor de aanschaf van een nieuwe fiets, maar aflevering en verkoop gebeurt via het adres Jan van Goyenstraat in Winkelcentrum Westpolder.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.