VVD Papendrecht stelt kandidatenlijst vast

04 december 2017 door Hennie van der Zouw
VVD Papendrecht stelt kandidatenlijst vast

PAPENDRECHT - De ledenvergadering van de VVD in Papendrecht heeft op 28 november 2017 haar kandidatenlijst vastgesteld. “Met deze mensen gaan wij vol vertrouwen de komende gemeenteraads-verkiezingen tegemoet”, aldus lijsttrekker Marco de Haas. “Het is een lijst met ervaren en hardwerkende mensen die Papendrecht door en door kennen.”

De Papendrechtse VVD heeft gekozen voor ervaring en stabiliteit en dat is in de kandidatenlijst duidelijk terug te zien. Na de lijsttrekker zien we op de tweede en derde plaats vertrouwde gezichten terug. Dat zijn respectievelijk Sophia de Keizer en Herman Nieuwstraten, die nu ook al de VVD vertegenwoordigen in de Gemeenteraad.

Op de vierde positie zien we Akkie Bokma, gevolgd door Marcel de Roo, die de vorige raadsperiode ook al in de VVD-fractie zat. Op de zesde en zevende plaats zien we Richard Boot en Rogier Hessing: twee VVD-ers die nieuw zijn in de politiek maar zeer goed weten wat er in Papendrecht speelt. De rest van de lijst bestaat uit vertrouwde VVD-ers die ook zeker geen onbekenden zijn in Papendrecht. De lijst wordt vertrouwd afgesloten met Wim de Leur als lijstduwer.

Kandidatenlijst van VVD-Papendrecht

1) de heer M. (Marco) de Haas;
2) mevrouw S.H. (Sophia) de Keizer;
3) de heer H. (Herman) Nieuwstraten;
4) mevrouw A. (Akkie) Bokma; 
5) de heer M. (Marcel) de Roo;
6) de heer R. (Richard) Boot;
7) de heer R. (Rogier) Hessing;
8) mevrouw W. (Wietske) Pietersma;
9) de heer T.J.B. (Tristan) van den Andel;
10) de heer M. (Marius) van der Valk;
11) de heer M.G.G. (Martijn) de Bruin;
12) de heer G.C. (Geert) Sonneveld;
13) de heer W.J. (Wim) de Leur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.