Augustinusschool is 'SEEF'

30 november 2017 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - De Augusstinusschool ontving op woensdag 29 november 2017 om 11.00 uur het
verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF.  Het is de38e basisschool in de regio Drechtsteden en de 4e basisschool in de gemeente Papendrecht. Verkeerswethouder Marco Hoogland reikte het begeerde certificaat uit aan de school. Dit gebeurde in het bijzijn van de (verkeers)docenten, leerlingen, politie, verkeersouders en geïnteresseerden.

De directeur van de school, de heer Arie Visser, heeft wethouder Hoogland om 11:00 uur hartelijk welkom geheten op de school. De SCHOOL op SEEF-coördinator van de Augustinusschool, mevrouw Arriette de Jong, heeft hierna met de leerlingen en andere aanwezigen een korte verkeersquiz gespeeld.
De leerlingen droegen ook hun, speciaal ingestudeerde verkeerslied, ten gehore. Daarna reikte wethouder Hoogland het SCHOOL op SEEF Verkeersveiligheidslabel uit aan de jongste en oudste leerling van de school.

Verkeerseducatie
SCHOOL op SEEF is onderdeel van de regionale campagne “Veilig Verkeer? Ik doe mee!”, waarbij iedereen in de Drechtsteden een steentje kan bijdrage aan een verkeersveilige regio. SCHOOL op SEEF (www.schoolopseef.nl) is het regionale praktische verkeerseducatieprogramma waaraan de gemeente Papendrecht meedoet. Het programma is ontwikkeld door het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland in samenwerking met de regio Drechtsteden en gemeente Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.