Sportgala al weer voor de 14e keer

27 november 2017 door Hennie van der Zouw
Sportgala al weer voor de 14e keer

PAPENDRECHT - De “Stichting Sportgala Papendrecht” organiseert het Sportgala al weer voor de 14e keer. In het kader van Papendrecht 900 werd dit evenement in 2005 voor het eerst gehouden. Vanwege het succes – er zitten jaarlijks zo'n 500 belangstellenden in de theaterzaal van De Willem – is het Sportgala eigenlijk niet meer weg te denken uit onze Papendrechtse samenleving.

Het stichtingsbestuur is dan ook al weer geruime tijd bezig met het organiseren van het komende Sportgala 2018. Het bestuur kan alvast verklappen dat het weer een programma heeft weten samen te stellen met veel entertainment tussen de diverse verkiezingen door. Immers worden op de avond van het Sportgala de

Sportvrouw, Sportman, het Sporttalent, de Sporttalentenploeg, de Sportploeg en de Sportvrijwilligers van het jaar 2017 bekendgemaakt en gehuldigd.

De verkiezingen vinden plaats op woensdag 7 maart 2018, opnieuw in theater “De Willem” in Papendrecht. Het aftellen is begonnen.

Het bestuur verzoekt aan een ieder, die kennis heeft van een door een Papendrechtse sporter/sportploeg geleverde bijzondere sportprestatie in 2017, deze aan te melden. Het voordragen van sporters en sportploegen kan heel eenvoudig via de website www.sportgala-papendrecht.nl

De prestaties van de voorgedragen sporters en sportploegen worden tegen elkaar afgewogen door een onafhankelijke vakjury. Deze jury heeft als opdracht te komen tot 3 nominaties per sporttitel en geeft tevens haar voorkeur aan wie 1, 2 en 3 dienen te worden.

Op de avond van het Sportgala spreekt ook het publiek zich over de genomineerden uit. Dat wil zeggen dat 50 mensen in de zaal met een stemkastje hun voorkeur aangeven. Een combinatie van beide juryresultaten bepaalt de uiteindelijk winnaars. Dus tot het laatste moment blijft het spannend.

Het bestuur hoopt van veel sportverenigingen, Papendrechters en mensen van buiten Papendrecht voordrachten voor de Papendrechtse Sportverkiezingen 2017 te mogen ontvangen. De voorgedragen individuele sporters moeten wel in 2017 in Papendrecht hebben gewoond.

En natuurlijk bent u meer dan welkom op woensdag 7 maart a.s. in theater De Willem. Om 19.30 uur begint het gala en om 19.00 uur gaat de deur open. De toegang is gratis. Vanaf januari 2018 kunt u entreekaarten verkrijgen bij de receptie van het gemeentehuis in Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.