Netwerkbijeenkomst Vrijwilligersorganisaties succesvol

24 november 2017 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - De netwerkbijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties op donderdag 23 november, geopend door wethouder Reuwer, heeft leuke ontmoetingen, gesprekken en eerste verbindingen opgeleverd. Zo blijkt één van de organisaties ondersteuning te kunnen bieden met drukwerk, waarvoor twee andere partijen belangstelling hebben. En er is op meer terreinen overlap tussen activiteiten en doelgroepen. Als je gebruik maakt van elkaars kennis en faciliteiten, kun je elkaar versterken en aanvullen. Op de bijeenkomst waren 28 contactpersonen van 20 verschillende maatschappelijke organisaties aanwezig en hebben elkaar informeel beter leren kennen. Met dank aan Volksuniversiteit Papendrecht voor het gastvrije onthaal in haar accommodatie met heerlijke hapjes en drankjes.

De volgende netwerkbijeenkomst staat voor donderdag 8 februari 2018 van 16.00-18.00 uur gepland. Besturende vrijwilligers en medewerkers van vrijwilligersorganisatie ontvangen hiervoor automatisch een uitnodiging. Wilt uw organisatie de volgende keer onderdak bieden en andere organisaties een kijkje in uw keuken geven? Laat het ons weten, we maken graag gebruik van uw gastvrijheid. Voor meer informatie kunt u contact op het Vrijwilligerspunt, Judith van Gulik of Pauline van der Kraan, telefoon 078-6154741 of via email vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl

Vanaf 1 januari 2018 wordt Sterk Papendrecht de naam die het Sociaal Team en CJG Papendrecht en de organisaties MEE, Vivenz, Stichting Jeugdteams ZHZ, Rivas consultatiebureau en de BWI Papendrecht hanteren bij hun activiteiten. Sterk Papendrecht  de plek waar inwoners terecht kunnen met hulpvragen en ondersteuning kunnen krijgen bij vrijwilligerswerk. Meer informatie: www.sterkpapendrecht.nl

Foto: Wethouder Reuwer, coördinatoren Vrijwilligerspunt en netwerkorganisaties

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.