Het Sinterklaashuis opent op 22 november

17 november 2017 door Josette Huisman

PAPENDRECHT - Ook dit jaar heeft Sinterklaas zijn eigen plek in Papendrecht. Nadat de Sint aangekomen is op 18 november, trekt hij zich af en toe terug op zijn eigen plek in het oude pand van terStal op winkelcentrum de Meent. (Zijn huis is dit jaar tegenover Kippie)

Op woensdag 22 november zal de Sint om 13:00 uur officiëel het Sinterklaashuis openen. Alle kinderen zijn welkom om een kijkje te nemen in zijn huis. Kom jij ook? Het huis is te bezoeken op:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.