Daniel doneert 14 ballen voor Kindcentrum Prins Constantijn

17 november 2017 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Kindcentrum Prins Constantijn heeft deze week liefst 14 ballen cadeau gekregen van oud-leerling Daniël van Eersel. Het zijn niet alleen voetballen, maar ook een basketbal en een volleybal.

Het Kindcentrum was blij verrast en meldt: "Zo fijn dat deze oud-leerling aan ons dacht, toen hij zijn schuur opruimde. Wij kunnen weer voetballen. Top actie Daniël. Bedankt".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.