Leerlingen van de Willem bij Jet Net careerday

16 november 2017 door Hennie van der Zouw
Leerlingen van de Willem bij Jet Net careerday

PAPENDRECHT - Op woensdag 15 november zijn 24 leerlingen uit 4 havo van het Willem de Zwijger College op bezoek geweest in Delft bij de Jet Net careerday.

Door middel van vier workshops van een half uur konden ze kennis maken met bedrijven uit de betawerelden. Bij elke workshop moesten ze zelf aan de slag en werden onder andere stevige constructies gebouwd van papier en spaghetti, een verpakking voor schuimzoenen gemaakt die pletbestendig moest zijn en werd een heuse escape room van het Ministerie van Defensie bedwongen.

Tijdens de vrije ronde mochten de leerlingen zelf rondkijken, waarbij de afdeling autotechniek en racen zeer in trek was. Aan het eind van de dag hadden de leerlingen een goed beeld gekregen van bedrijven en opleidingen waar ze na hun HBO studie aan de slag zouden kunnen gaan. Met een nieuw toekomstperspectief voor ogen gingen de havisten terug naar Papendrecht.

Bron foto: Willem de Zwijger College.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.